Teodosičs nepalīdzēs Latvijas pretiniecei Serbijai gaidāmajā EČ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viens no Eiropas labākajiem saspēles vadītājiem Milošs Teodosičs gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā basketbolā nepalīdzēs Serbijas izlasei, kas apakšgrupu turnīrā būs viena no Latvijas valstsvienības pretiniecēm.

Kā vēsta virkne Eiropas mediju, Teodosičs čempionātā nevarēs spēlēt kājas traumas dēļ, kurā iedzīvojās vēl maijā.

Aizvadītās nedēļas beigās saspēles vadītājs pievienojās Turcijas vienībai Stambulas «Fenerbahce Ulker», pārtraucot līgumu ar Krievijas klubu Maskavas CSKA.

Pašlaik 26 gadus vecais Teodosičs ar Serbijas jauniešu izlasēm trīs reizes kļuvis par Eiropas čempionu, bet 2009.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā viņam sudrabs un vieta turnīra simboliskajā izlasē.

Savukārt 2010. gada pasaules čempionātā Serbijas izlase ierindojās ceturtajā vietā, bet Teodosičs atkal tika iekļauts turnīra simboliskajā izlasē.

Eiropas čempionāts no 4. līdz 22. septembrim norisināsies Slovēnijā. Serbijas izlase ielozēta vienā apakšgrupā ar Latviju, Melnkalni, Bosniju un Hercegovinu, Lietuvu un Maķedoniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu