LieneCandy atvainojas par izgāšanos soliņa prezentācijā (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā nedēļā, «Jaunā Viļņa» pasākumu pašā karstumā, Jūrmalā tika atklāts bezmaksas WiFi soliņš. Jau vēstījām, ka šo pasākumu vadīt tika uzticēts dziedātājai LieneCandy, kura šo pienākumu veica visai neveikli. Video ar pasākuma prezentāciju guva plašu rezonansi interneta vidē.

Pēc pēkšņās slavas, video gan ātri vien pazuda no «YouTube» vietnes, tomēr drīz atkal parādījās no kāda neoficiāla avota.

Cilvēku vērtējums Lienes-pasākuma vadītājas prasmēm bija gauži skarbs. Daži spilgtākie piemēri:

«Kura nekvalitatīvāka...video kvalitāte vai @LieneCandy kā...jā, kā kas?»

»*Hey, @lattelecom @lienecandy, kam gan negadās! Bezmaksas WiFi rullzzz. Lietotāji kā sēnes pēc lietus :)»

«Episkas šausmas... :) Bet jautri...»

«Kā padarīt parastu, garlaicīgu pasākumu par normālu frīkšovu ar @LieneCandy»

«Mīļā Liene Candy atkal izceļas. Šoreiz tiešām pārsmējos. :D»

«Tev patiks.. kā @LieneCandy atklāj soliņu.. Un nav pat svarīgi kādu soliņu!»

LieneCandy, kura kā «Jaunā Viļņa» absolvente piedalījās arī šī festivāla pasākumos, aizvadītajā nedēļā sociālajā tīklā «Twitter» atklājusi: «Reāls nogurums, dažbrīd jau smadzenes atslēdzas. Seši pasākumi šonedēļ ir par daudz. Jāiemācās pateikt nē. Šodien tiekamies koncertos Krastmalā.»

Par plašo neslavu guvušo video Liene nolēmusi publiski atvainoties «Lattelecom», kā arī viņa pateicas «Jūrmalas Vārdam», kas bija video autors un ātri reaģēja, ātri vien liedzot publisko pieeju video: «Noguruma dēļ sanāca nekorekti atklāt WiFi soliņu. Paldies Jūrmalas vārdam un piedošanu Lattelecom par nesagatavošanos.»

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu