Izdos iepriekš nedzirdētus Fredija Merkūrija un Maikla Džeksona duetus (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šogad tiks izdoti iepriekš nedzirdēti leģendāro mūziķu Fredija Merkūrija un Maikla Džeksona dueti, apstiprinājis grupas «Queen» dalībnieks Braiens Mejs.

Laikraksts «The Times» vēsta, ka iznāks trīs dziesmas, ko abi dziedātāji ierakstīja 1983.gadā. Materiāls netika izdots, jo Merkūrijs un Džeksons neatrada laiku, lai pabeigtu iecerēto duetu albumu.

Vīriešu attiecības neesot bijušas labas. Merkūrija pacietības kauss esot bijis pilns, kad Džeksons studijā ieradās ar lamu, atklāja «Queen» menedžeris Džims Bīčs. «Merkūrijs man piezvanīja un teica: «Vai vari atbraukt šurp? Tev jādabū mani no šejienes prom, es esmu ierakstu studijā ar lamu,»» viņš atceras.

Džeksona mantojuma pārvaldītāji 2011.gadā atļāva atlikušajiem «Queen» dalībniekiem Mejam un Rodžeram Teiloram izdot abu mūziķu kopīgās dziesmas.

Komiķis Saša Barons Koens nesen atteicās no galvenās lomas gaidāmajā biogrāfiskajā filmā par Frediju Merkūriju, ar ko tika saistīts kopš 2010.gada. Taču saskaņā ar ārvalstu mediju ziņām viņš no projekta izstājies, jo nespēja ar «Queen» dalībniekiem atrast kompromisu par to, kādai jābūt topošajai filmai.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu