6 skaistumkopšanas kļūdas, kuras liek izskatīties vulgāri (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmais iespaids ir ļoti nozīmīgs, tāpēc īpaši jāpiedomā, izvēloties kosmētiku, raksta «ivona.bigmir.net»

1. Balināti mati

Pretēji valdošajam uzskatam, ka blondīnēm visi ceļi vaļā, blondīne var izgāzties pārrunās un nedabūt darbu tikai matu krāsas dēļ. Izbalināti mati darba devējam liek domāt par kandidātes zemo intelektuālo līmeni. Ne velti tik daudz anekdošu veltītas tieši blondīnēm.

2 Pārāk daudz tonālā krēma

Pārāk tumša sejas āda un pārlieku biezais kosmētikas slānis liek spriest, ka tev ārējais izskats rūp vairāk par garīgo pilnveidi. Pat, ja tev ir zelta medaļa un pāris sarkano diplomu, darba devējs ilgi domās vai tev dot darbu.

3. Spilgts manikīrs

Nagi nav vieta, kur izpaust savu radošo dabu. Nevajag uz nagiem zīmēt rakstus un izvēlēties lakas visās varavīksnes krāsās.Labāk izvēlēties neitrālu krāsu klasiku.

4. Pārmērīga smaržu lietošana

Atceries, ka smaržām ir jābūt tava tēla akcentam. Pat, ja tev aromāts ļoti patīk, nevajag ar smaržām apliet sevi no galvas līdz kājām.

5. Spilgtas acu ēnas

Zilas un zaļas acu ēnas izskatās pārāk vulgāri. Labāk izvēlēties bēšīgi brūnu toņu gammu.

6. Permanentais grims

Ar to jābūt ļoti uzmanīgai. Lūpu un uzacu permanentais grims var sabojāt tavu izskatu. Īpaši ar permanento grimu jāuzmanās sievietēm «labākajos gados», jo ādā veidojas grumbiņas un krunciņas, tāpēc grūti prognozēt, kā permanentais grims izskatīsies pēc laika.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu