Gulbis ir sezonas līderis breikbumbu izmantošanā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis ir sezonas līderis breikbumbu izmantošanā, vēsta ATP mājaslapa.

Gulbis, kurš šobrīd ATP rangā ieņem 38. vietu, sezonas gaitā izmantojis 102 no 213 breikbumbām, kas ir 48%. Tas ir labākais rezultāts, turklāt aiz latvieša atrodas tādi lielmeistari kā spānis Rafaels Nadals un krievs Nikolajs Davidenko.

Nadals kopumā izmantojis 191 breikbumbu no 416, savukārt Davidenko - 94 no 204.

Kopumā Gulbis šo sezonu aizvada veiksmīgi, jo, ieskaitot Deivisa kausu, aizvadījis 36 cīņas un pratis uzvarēt 24 no tām, turklāt guvis divus panākumus pret ranga pirmā desmitnieka tenisistiem - Žo Vilfrīdu Tsongu no Francijas un Janko Tipsareviču no Serbijas.

Savā karjeras veiksmīgākajā sezonā Gulbis atrodas pirmajā desmitniekā arī citos rādītājos - viņš ir sestajā vietā pirmās serves punktos, uzvarot 77% gadījumu, kā arī breikbumbu atspēlēšanā, kur ar atspēlētiem 67% Latvijas labākais tenisists ir desmitajā pozīcijā.

Jau ziņots, ka Gulbja pēdējais mačs bija jūlija vidū Vācijā notiekošajā Hamburgas «ATP World Tour 500» sērijas turnīrā, kur latvietis jau izstājās pēc pirmās nospēlētās cīņas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu