Latvijas treneris Igors Pavlovs aiziet no Hannoveras «Scorpions» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas speciālists Igors Pavlovs lauzis līgumu ar līdzšinējo Vācijas hokeja līgas (DEL) komandu Hannoveras «Scorpions», vēsta klubs.

Līdz ar to Pavlovs atkāpies gan no komandas galvenā trenera posteņa, gan kluba sporta direktora pienākumu veikšanas.

Jāizceļ, ka Hannoveras klubs finansiālu problēmu dēļ nākamajā sezonā vairs nespēlēs DEL turnīrā.

Pavlovs «Scorpions» komandas galvenā trenera amatu pārņēma pirms pagājušās sezonas. Vienību pērn pārstāvēja arī Latvijas izlases aizsargs Māris Jass, bet ar Pavlovu martā līgums tika pagarināts vēl uz vienu gadu.

Savas hokejista karjeras laikā Krievijas pilsētā Ļipeckā dzimušais Pavlovs spēlēja Harkovas un Rīgas «Dinamo» vienībās, kā arī Latvijas izlasē, bet karjeru noslēdza Vācijā, kur sāka arī trenera darbu.

2010./2011. gada sezonu Pavlovs uzsāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Novosibirskas «Sibirj» treneru korpusā, bet oktobrī kļuva par Maskavas «Spartak» galveno treneri, amatā nomainot čehu speciālistu Milošu Ržigu. Tomēr pirmajās sešās spēlēs viņa vadībā komanda piedzīvoja sešus zaudējumus, bet kopā 16 mačos izcīnīja tikai sešas uzvaras.

Novembra beigās Pavlovs smagi saslima ar bronhītu un pēdējās spēlēs līdz decembra pārtraukumam nebija spējīgs vadīt komandu, bet vēlāk Latvijas speciālists tika atlaists no «Spartak» galvenā trenera amata.

To sezonu viņš noslēdza kā Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) komandas Rapersvīlas «Jona Lakers» galvenais treneris.

2010. gadā «Scorpions» kļuva par DEL čempionvienību, bet pērn ierindojās 11. vietā un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu