Štāls: Protams, gribētu spēlēt Latvijā, bet... (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases hokejists Juris Štāls sarunā ar «Apollo» pastāstīja par gatavošanaos jaunajai sezonai un atklāja, ka patlaban vēl ir bez līguma ar kādu komandu.

«Vasaru pavadu Latvijā kopā ar ģimeni un atpūšos. Paralēli 55. vidusskolā slidoju kopā ar tiem spēlētājiem, kuri arī ir darba meklējumos,» saka Juris, kurš aizvadītajā pavasarī Latvijas izlases rindās spēlēja pasaules čempionātā.

Pērno sezonu 31 gadus vecais Štāls iesāka Ukrainas klubā Kijevas «Kompanion», kurā spēlēja vēl trīs latviešu hokejisti - Jānis Andersons, Agris Saviels un Armands Bērziņš, bet februāra sākumā uzbrucējs pievienojās Slovākijas augstākās līga sklubam «SKP Poprad». Vairākiem spēlētājiem, tajā skaitā Savielam, Kijevas klubs palika parādā naudu, bet Štāls, atstājot Kijevu, saņēma visu algu.

«Es no Kijevas devos prom ātrāk par citiem un ar mani «Kompanion» norēķinājās pilnībā. Ukrainā hokejists ir pilnīgi neaizsargāts, līgumam praktiski nav juridiska spēka un tu neko nevari izdarīt. Es jau sāku domāt, ka vairs nedošos uz bijušajām Padomju Savienības valstīm spēlēt hokeju, ar dzīves līmeni tur neesmu apmierināts.»

«Tas, ka patlaban esmu bez līguma, mani neuztrauc, šāda prakse ir gandrīz katru gadu un ar to rēķinos. Gaidu piedāvājumus. Protams, gribētu spēlēt Latvijā, bet ko darīt, ka pie mums ir tikai viena komanda,» norādot Rīgas «Dinamo» virzienā piebilst Štāls.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu