Pret Slovēniju šovakar ar Šķēli, Timmu un Janičenoku laukumā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

«Treniņos esam labi pastrādājuši. Viss notiek tā, kā tam jābūt profesionāļu kolektīvā - ir gan sportiskā konkurence, gan pozitīvs mikroklimats,» pirms pārbaudes spēles pret Slovēniju saka vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ainārs Bagatskis.

Latvijas izlase šodien Slovēnijā pulksten 21.35 tiksies pret laukuma saimniekiem. Tā būs pirmā pārbaudes spēle pirms EČ.

«Šodien spēlei pieteiksim 12 spēlētājus. Malā paliks Andrejs Šeļakovs, Žanis Peiners, Mārtiņš Laksa un Artūrs Bērziņš. Šeļakovs treniņā pastiepa potīti, bet ceru, ka šajā turnīrā viņš vēl uzspēlēs. Tāpat kā Peiners, kurš dažus treniņus izlaida, kā arī Laksa un Bērziņš,» Latvijas Basketbola savienība citē Bagatski.

Spēlē ar Slovēniju piedalīsies septiņi basketbolisti - Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Rihards Kuksiks, Mareks Mejeris, Rolands Freimanis, Kaspars Bērziņš un Mārtiņš Meiers, kuri valstsvienības sastāvā pērn cīnījās kvalifikācijas turnīrā. Pēc gada pārtraukuma atgriezies Jānis Blūms, kurš ievēlēts par komandas kapteini. Pēc divu gadu pauzes valstsvienības sastāvā redzēsim Ronaldu Zaķi, pēc trīs gadiem - Kristapu Janičenoku un Armandu Šķēli. Pirmo reizi valstsvienības sastāvā laukumā izies Jānis Timma.

«Treniņos esam labi pastrādājuši. Viss notiek tā, kā tam jābūt profesionāļu kolektīvā - ir gan sportiskā konkurence, gan pozitīvs mikroklimats. Tagad centīsimies pakāpeniski ieiet spēļu ritmā un saprast, kā spēles apstākļos darbojas tas, ko esam apguvuši treniņos.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu