Vecvagars piedalīsies «Žalgira» treniņnometnē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Viens no Latvijas U-20 basketbola izlases līderiem Kaspars Vecvagars uzaicināts piedalīties Lietuvas čempionvienības Kauņas «Žalgiris» treniņnometnē, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Vecvagars šādu uzaicinājumu saņēmis pirmo reizi. Treniņnometne sāksies pirmdienas rītā.

Vecvagars, kuram 3.augustā apritēs 20 gadi, 2010. gadā noslēdza līgumu ar «Žalgiris» komandu uz pieciem gadiem pēc sistēmas 3+2. Pagājušajā sezonā saspēles vadītājs bija izīrēts citam Lietuvas klubam Panevēžas «Lietkabelis».

Jūlijā tika ziņots, ka «Žalgiris» kluba vadība jau veikusi sarunas ar Vecvagaru. Skaidrība par viņa iespējamo palikšanu «Žalgiris» klubā un spēlēšanu pirmajā komandā būšot tuvākajā laikā.

Vecvagars komandas kapteiņa statusā aizvadītajā mēnesī palīdzēja Latvijas U-20 izlasei izcīnīt Eiropas čempionāta sudraba medaļas, bet 2010.gadā viņš kopā ar Latvijas U-18 valstsvienību izcīnīja kontinenta meistarsacīkšu bronzas godalgu.

Saspēles vadītājs tika iekļauts aizvadītā Eiropas U-20 čempionāta simboliskajā izlasē un kļuva par turnīra piekto rezultatīvāko spēlētāju. Divus mačus izlaidis rokas pirksta lūzuma dēļ, Vecvagars astoņās spēlēs guva vidēji 16,3 punktus, izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas un veica 2,5 rezultatīvas piespēles.

Lietuvas čempionātā Kauņas klubs pagājušajā sezonā uzvarēja 15. reizi vēsturē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu