Gudļevskim trīs gadu līgums ar Tampabejas «Lightning» (40)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis parakstījis līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Tampabejas «Lightning», vēsta kluba mājas lapa.

Jau vēstīts, ka pēc aizvadītā pasaules čempionāta, kur Gudļevskis valstsvienības rindās piedzīvoja debiju, vārtsargu NHL jauno spēlētāju draftā ar kopējo 124. numuru izvēlējās «Lightning».

Ar 21 gadu veco Gudļevski noslēgts līgums uz trīs gadiem. Jāpiebilst, ka tas ir divvirziena līgums. Paredzams, ka Gudļevskis sezonu sāks Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) klubā Floridas «Everblade», jo gan NHL, gan AHL komandās latvietim priekšā jau ir divi vārtsargi.

«Lightning» rindās ar līgumiem ir Bens Bišops un Andres Lindbaks, savukārt Sirakūzas «Crunch» sastāvā Riku Helenius un Sedriks Dežardēns.

Pagājušajā sezonā Gudļevskis uzvilka arī Rīgas «Dinamo» kreklu, KHL čempionātā piedaloties divās spēlēs, kurās atvairīja 92,1% metienu un vidēji zaudēja 2,18 vārtus.

Jāpiebilst, ka Gūdijam ir spēkē esošs līgums ar «Dinamo» un klubs jau jūlija beigās sāka risināt juridiskus jautājumus, lai vārtsargs varētu pievienoties «Lightning» organizācijai.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu