Aicina ziedot labdarībai, uzpildoties ar gāzes degvielu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: David A. Villa, CC BY-SA 2.0

Gāzes degvielas uzpildes tīkls «Eko Gāze» sadarbībā ar labdarības organizāciju «Palīdzēsim.lv» uzsāk labdarības akciju «Uzpildies! Ziedo!». No 5.augusta līdz 2.septembrim, uzpildoties kādā no «Eko Gāze» uzpildes stacijām puse santīma no katra pārdotā autogāzes litra tiks ziedoti sociālajam riskam pakļautajām ģimenēm, lai palīdzētu sagatavoties skolai.

Labdarības kampaņu, jauno mācību gadu uzsākot, organizācija «Palīdzēsim.lv» rīko jau piekto gadu un tās mērķis ir sniegt atbalstu Latvijas ģimenēm, kuras ir nonākušas krīzes situācijā, kā arī lielajām audžuģimenēm un ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

«Mēs visi zinām, ka vecākiem nav viegli sagatavot skolai jau vienu bērnu, bet mūsu aprūpē ir tādas ģimenes, kurās aug pat astoņi, deviņi bērni. Šogad ceram atvieglot šo pirmsskolas laiku daudz lielākam skaitam ģimeņu nekā ierasts. Pagājušajā gadā spējām palīdzēt piepildīt skolas somas 428 skolēniem. Šogad īpaši vēlamies atbalstīt lielās audžuģimenes», stāsta Ilze Skuja, labdarības organizācijas «Palīdzēsim.lv» vadītāja.

Uzņēmuma "Eko Gāze" finanšu direktors Andrejs Laškovs stāsta, ka daudzas ģimenes izvēlas aprīkot savus automobiļus ar autogāzes iekārtām, lai varētu ekonomēt uz degvielas rēķina.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu