Paši rīkotāji solās atdot naudu par nenotiekošā «Pestivala» biļetēm (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla «Pestivals» rīkotāji nav spējuši vienoties ar «Biļešu servisu» par nenotiekošā festivāla biļešu apmaiņu pret naudu, tādēļ par biļetēm iztērēto naudu patērētājiem tomēr atdos festivāla rīkotāji.

Festivāla rīkotāju pārstāve Elīna Štēbele aģentūrai LETA skaidroja, ka rīkotājiem nav izdevies panākt vienošanos ar «Biļešu servisu» par to, ka iztērētā nauda par biļetēm klientiem tiek atmaksāta viena gada laikā.

Ar naudas atmaksu nodarbosies SIA «Ideju parks». Kā minēja Štēbele, patlaban viņai nav informācijas par to, cik liels ir to cilvēku skaits, kas vēlēsies biļetes apmainīt pret naudu.

«Biļešu serviss» savukārt informē, ka saņemtie iesniegumu pieteikumi naudas atgriešanai tiks nodoti festivāla rīkotājam.

Biļešu pārdevēji lūdz turpmāk par biļešu naudas līdzekļu saņemšanu vērsties pie SIA «Ideju parks», biroja adrese: Pērnavas 34, 4. stāvs.

Jau ziņots, ka «Pestivals» sākotnēji bija iecerēts 12.jūlijā un 13.jūlijā.

Tie, kuri biļetes uz festivālu bija iegādājušies iepriekšpārdošanā, ar festivāla «Pestivals 2013» vienas vai divu dienu biļeti varēs apmeklēt jebkuru aģentūras «magicFIB» rīkotu koncertu vai citu pasākumu līdz 2014.gada jūlija beigām.

Savukārt gadījumā, ja «Pestivala» biļetes īpašnieks nevēlas izmantot biļeti, to iespējams atdot atpakaļ.

Informāciju par «Pestivala» biļešu tālāku izmantošanu var iegūt arī internetā «http://www.pestivals.lv/lv/pestivals/biletes/».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu