«Audi» iegūst augstāko novērtējumu no «J.D. Power» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunākajā «J.D. Power APEAL» pētījumā «Audi» ir ieguvis, līdz šim augstāko novērtējumu. Vācijas autobūves uzņēmums pārspēja tā tiešos konkurentus, klientu apmierinātības pētījumā starp visiem zīmoliem iegūstot otro vietu. «Audi A4 allroad quattro» un «Audi Q5» savā klasē ieguva pirmās divas vietas.

2013. gada APEAL (Automotive Performance, Execution and Layout) izdevums ir jau 18. reize, kad pazīstamā ASV tirgus izpētes aģentūra «J.D. Power» veic klientu apmierinātības pētījumu. Precīzāk, aptaujāja 83 000 Amerikas automobiļu pircējus par pirmajām 90 dienām, ko tie braukuši ar saviem 2013. gada automobiļiem.

Iegūstot 857 no iespējamajiem 1000 punktiem, «Audi» novērtējums ir par 62 punktiem augstāks kā nozarē vidējais rādītājs, un starp 33 pārējiem ražotājiem tas ieņem pirmās divas vietas. Papildus pirmajām divām vietām kompakto premium SUV automobiļu kategorijā, triumfēja arī daudzi citi «Audi» automobiļi. Otrās vietas katrs savā kategorijā ieguva A4/A5, A6, A8 un Q7.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu