Krievija vēlas naturalizēt Kenijas un Etiopijas skrējējus (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas vieglatlētikas izlases galvenais treneris Valentīns Maslakovs izteicies, ka komandā drīzumā varētu parādīties naturalizēti sportisti no Kenijas un Etiopijas, vēsta Krievijas mediji.

«Diemžēl, sprintā mums tuvākajā laikā neparādīsies leģionāri, jo sportisti no Karību jūras valstīm pie mums nevēlas braukt. Taču kenijieši un etiopieši - viss ir iespējams, bet tie būtu pārstāvji vidējās un garajās distancēs,» norādījis Maslakovs.

«Katrā gadījumā mēs ar viņiem risinām pārrunas un domāju, ka jau tuvākajā laikā pie mums ieradīsies jaunie sportisti no šīm valstīm. Viņi studēs pie mums institūtā, visticamāk, tas notiks Kazaņā,» piebilda vieglatlētikas izlases treneris.

Jau ziņots, ka šonedēļ Krievijas galvaspilsētā Maskavā sāksies pasaules čempionāts vieglatlētikā. Latviju sacensībās pārstāvēs desmit sportisti.

Dalību šā gada pasaules čempionātā apstiprinājušas 206 valstis, kas ir jauns rekords. Tāpat pārspēts pieteikto dalībnieku skaita rekords. Maskavā plāno piedalīties 1974 atlēti - 1106 vīrieši un 868 sievietes. Iepriekšējais rekords tika uzstādīts 2009. gadā Vācijā, kad sacentās 1895 sportisti.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu