Četrās Latvijas pilsētās viesosies «Scania» automobiļu karavāna (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 2013. gada 20. – 29. augustam četrās Latvijas pilsētās viesosies «Scania» automobiļu karavāna, kuras ietvaros tiks prezentēts jaunais «Scania Streamline» modelis un otrās paaudzes Euro 6 motori.

Pasākuma ietvaros būs iespēja iepazīties ar jauno «Scania Streamline», kas patērē par 8% mazāk degvielas nekā iepriekšējais modelis. Ievērojamais degvielas ietaupījums ir panākts pateicoties otrās paaudzes «Scania Euro 6» motoriem, «Scania Active Prediction» kruīza kontrolei, uzlabojumiem aerodinamikā, pārnesumkārbā un «Scania» retarderā.

Jaunie «Streamline» standartā ir aprīkoti ar uzņēmuma autoparka vadības sistēmu jeb FMS, kas attālināti ļauj sekot līdzi auto vadītāju braukšanas stilam, degvielas patēriņam, kravas auto atrašanās vietai kā arī attālināti lejupielādēt tahogrāfa datus. Caur FMS sistēmu ir iespējams ieplānot servisa apmeklējumus un servisam ir iespēja attālināti lejupielādēt visus bojājumu kodus, kas palielinās laiku, ko auto pavada uz ceļa un samazinās servisa apmeklējuma laiku.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīt septiņus «Scania» kravas transportus – «R 450 Topline», «R 500 Topline», «R 440 Highline» kravas vilcēju ar puspiekabēm, «R 440 Topline» tilpumkravu pārvadāšanai ar centrālasu piekabi, «R 500» kokvedēju ar «Jyki» piekabi, «G 440 8x4» pašizgāzējs un «P 230» kravas furgonu.

Scania Baltic Caravan 2013 pasākums norisināsies četros posmos - 20. augustā Liepājā, Brīvības ielā 162 (laukums pretim «Statoil»), 22. un 23. augustā Rīgā, Tīraines ielā 13 («Scania Latvia» teritorija), 27. augustā Daugavpilī, Kraujas ielā 2 («K-Rauta» stāvlaukums), 29. augustā Valmierā, Valmieras novada Kocēnu pag. «Robežlejās» («Scania Latvia» Valmieras servisa teritorija).

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu