«Vientuļais reindžers» kinostudijai nesīs miljoniem dolāru zaudējumus (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kinostudija «Walt Disney» atzinusi, ka lielbudžeta filma «The Lone Ranger» («Vientuļais reindžers») tai varētu nest 160 līdz 190 miljonu ASV dolāru (85 līdz 100 miljonu latu) zaudējumus, jo vērienīgais reklāmas budžets nedeva cerēto rezultātu.

Studijas publiskotajos ceturkšņa rezultātos redzams, ka šajā laika posmā tās ieņēmumi bijuši 1,85 miljardi dolāru (0,98 miljardi latu), lielā mērā pateicoties atrakciju parkiem un tādiem televīzijas kanāliem kā ESPN.

Tomēr «Vientuļā reindžera» radītie zaudējumi būs redzami atskaitē par nākamo ceturksni.

Filma ar aktieri Džoniju Depu galvenajā lomā pirmajā nedēļas nogalē Ziemeļamerikā ieņēma vien 29 miljonus dolāru (15,4 miljonus latu), kas tik vērienīgai filmai ir ļoti pieticīgs skaitlis.

«Disney» priekšsēdētājs Bobs Aigers sacīja, ka pavasarī izlaistais «Iron Man 3» («Dzelzs vīrs 3») esot bijis mazāk ienesīgs par pērnā gada «The Avengers» («Atriebēji»), turpretī animācijas filmai «Monsters University» («Mošķīšu universitāte») veicies labāk nekā «Brave» («Drošsirde»), kas iznāca pagājušogad.

Viņš norādīja, ka apzinoties ar lielbudžeta filmām saistīto risku, taču tas esot tā vērts. «Viens no veidiem, kā apsteigt konkurentus, ir izveidot lielu filmu,» viņš teica. «Ne tikai ar milzīgu budžetu, bet arī lielu stāstu, lielu aktieru sastāvu un lielu mārketingu.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu