Kā nevajag ģērbties. TOP 10 (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Britu veikalu tīkls «Debenhams» veica pircēju aptauju, lai noskaidrotu, kāds apģērbs pircējus visvairāk kaitina. 

Pirmo vietu šajā aptaujā ieņēma vīriešu sandales, kuras nēsā kopā ar zeķēm. Neskatoties uz to, ka nesen «Christian Dior» un «Chanel» savās jaunākajās kolekcijās iekļāva tieši šādu apvienojumu - vīriešu sandales un zeķes, pircēji pret to izturas visai skeptiski.

Otrajā vietā kā kaitinošākais stila elements tika minētas vīriešu kurpes uz platformas. Aptaujātie vīrieši uzskata, ka apavus uz platformas izvēlas par sevi nepārliecināti maza auguma vīrieši vai tie, kuriem nav gaumes.

Trešo vietu kaitinošāko un nemīlamo apģērbu sarakstā ieņēma nošļukušās bikses, tās nepatika abu dzimumu aptaujas dalībniekiem. Dizaineri mierina, ka nošļukušo bikšu modeļi nesen izgājuši no modes.

Nemīlami un sliktu gaumi apliecinoši, pēc pircēju domām, ir arī:

Velūra sporta tērpi, harēma stila bikses sievietēm, īsas jakas un T-krekli, jostas somas, sporta tērpi 80-to gadu stilā, beisbola cepures un lielas matu gumijas, raksta «medikforum.ru».

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu