Foto: Lasītāji atkal steidz brīdināt par tortēm (123)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda

Staburadzes tortes joprojām neatbilst uz kastes norādītajam svaram!

[Papildināts ar «Staburadzes» pārstāves komentāru.]

Aprīlī kāds portālā publicēja ziņu, ka «Staburadzes» torte «Roko» neatbilst uz kastes norādītajam svaram. Augusta sākumā braucu ciemos un nopirku «Roko». Pirms celšanas galdā izdomājām pārbaudīt, vai šī torte atbildīs svaram, kuru iegādājos.

Biju diezgan izbrīnīta, ka SIA «Staburadzes konditoreja» kvalitātes daļas vadītājas Lauras Beinardtes piesauktais «cilvēciskais faktors» atkārtojas. Jāpiebilst, ka «Staburadzes» pārstāve toreiz atklāja, ka veikti visi pasākumi, lai šādas situācijas vairs neatkārtotos.

Šobrīd tas gan vairāk izskatās nevis pēc «cilvēciskā faktora», kas, protams, var gadīties, bet gan pēc labi izstrādātas sistēmas, jo galu galā, tikai retais izdomās torti nosvērt (es arī to nedarītu, ja nebūtu iepriekš izlasījusi, ka šīs tortes svars mēdz neatbilst uz kastes norādītajam).

Noslēgumam - stāsts ir par to, ka ne jau tie nepilnie 50 grami kaut ko būtiski maina, bet gan par to, ka pircēji tiek maldināti, kā rezultātā no katra šāda pircēja uzņēmums iegūst nelielu naudas summiņu par tukšu gaisu. Es savu nopelnīto naudu mīlu tikpat ļoti kā «Staburadze» savas tortes (spriežot pēc «Staburadzes» pārstāves komentāra pie pirmā misēkļa ar «Roko» svaru), un man nebūt nepatīk doma, ka es, kaut minimāli, bet tomēr, izsviežu to par tukšu gaisu.

SIA «Staburadze» kvalitātes vadītāja Laura Beinardte, komentējot šo gadījumu, norāda ka katra torte, atbilstoši kontroles procedūrai, tiek nosvērta.

«Nav pieļaujams ne svara iztrūkums, ne palielināts svars. Taču jāņem vērā fakts, ka katra torte «Roko» ir roku darbs, ko mūsu konditori gatavo ar mīlestību un no sirds, un varu droši apgalvot, ka netiek domāts par svara samazināšanu,» saka Beinardte.

Vienlaikus viņa atzīst, ka gatavošanas procesā ir situācijas, kad svars ir palielināts vai samazināts. Ja svars ir samazināts, konditors to novērš. «Tiek veiktas arī papildus ārpuskārtas pārbaudes, kuru laikā mūsu tehnologs kopā ar kvalitātes vadītāju izlases kārtā veic papildus svara kontroli. Šajās pārbaudēs nav fiksētas neatbilstības,» stāsta Beinardte.

«Staburadze» augsti vērtē klientu uzticību un šajā gadījumā vēlas atvainoties konkrētajam klientam un saziņā ar klientu izpētīt dziļāk neatbilstības veidošanos. Katrā situācijā, kas uztrauc klientu, «Staburadze» lūdz nekavējoties sazināties ar uzņēmumu. pa tel. 67080706.

Komentāri (123)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu