Latvijas hokejisti pirms Olimpiādes Sočos spēlēs pret Krieviju un Austriju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas hokeja izlase pirms 2014. gada Soču olimpiskajām spēlēm aizvadīs divas pārbaudes spēles Olimpiādes mājvietā, «Twitter» kontā vēsta Latvijas hokeja federācija.

8. februārī Sočos Latvijas izlases hokejisti mērosies spēkiem ar Krievijas valstsvienību, bet 10. februārī turpat pretī stāsies Austrijas hokejisti.

Olimpisko spēļu hokeja turnīrs sāksies 12. februārī, kad Latvijas komanda tiksies ar Šveices valstsvienību, 14. februārī pretī stāsies Čehijas izlase, bet dienu vēlāk - Zviedrijas hokejisti.

Latvijas izlases kandidātu pirmā sanākšana ir plānota rudens vidū, kad 8. un 9. novembrī "Arēnā Rīga" divas reizes sacentīsies ar kaimiņiem - Krievijas izlases hokejistiem, bet decembra starptautisko spēļu pārtraukumā (16. līdz 22. decembris) Latvijas izlasei ir paredzētas divas spēles izbraukumā pret Vācijas izlasi.

Latvijas hokejistiem šīs būs jau ceturtās olimpiskās spēles pēc kārtas. Pirms tam Latvijas valstsvienība piedalījās arī 2002. gada Olimpiādē Soltleiksitijā, 2006. gadā Turīnā un 2010. gadā Vankūverā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu