Deps: Makgovans ir viens no 20.gadsimta nozīmīgākajiem dzejniekiem (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieris Džonijs Deps sacījis, ka grupas «The Pogues» līderi Šeinu Makgovanu uzskatot par «vienu no 20.gadsimta nozīmīgākajiem dzejniekiem».

Intervijā BBC 6.radiostacijai Deps stāstīja par savām attiecībām ar mūziku un to, kā tā iekļauta viņa filmās. Viņš īpaši uzslavēja Makgovanu, kurš strādāja pie aktiera jaunākās filmas «The Lone Ranger» («Vientuļais reindžers») skaņu celiņa.

«Šeins Makgovans ir neparedzams. Viņš noteikti nav garlaicīgs. Viņš ir brīnišķīgs cilvēks, īpaša radība,» teica Deps. «Manuprāt, viens no 20.gadsimta nozīmīgākajiem dzejniekiem.»

Viņš arī dalījās atmiņās par to, kā ar rokgrupu «Oasis» ierakstīja materiālu albumam «Be Here Now». «Noels un es lielākoties ierakstījām Mastikas salā. Tas nebija sliktākais veids,» Deps sacīja par gleznaino privāto salu.

Taču par spīti draudzībai ar britu rokgrupas «The Rolling Stones» dalībnieku Kītu Ričardsu grupa tomēr viņu neielūdz uzstāties kādā no saviem koncertiem. «Es nemaz negaidīju ielūgumu uzstāties ar «The Rolling Stones»,» viņš teica. «Pat doma par to liek man izkust. Es sabruktu.»

Šogad Deps paziņoja, ka «nav pārāk tālu» no aktiera karjeras pamešanas. Viņš negribot «uzreiz» aiziet no filmu industrijas, tomēr tagad viņu interesējot «klusāki» projekti.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu