Tambijevs paliks pie Latvijas U-20 izlases stūres (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas Hokeja federācijas valde pieņēma lēmumu turpināt sadarbību ar Latvijas U-20 izlases galveno treneri Leonīdu Tambijevu, informē LHF.

42 gadus vecais Tambijevs 2012. gadā vadīja Latvijas U-18 izlasi, un kopā ar komandu pasaules čempionātā augstākajā divīzijā Znojmo (Čehijā) izcīnīja devīto vieta. Gadu vēlāk ar Latvijas U-20 izlasi pasaules čempionātā Ufā (Krievijā) tika iegūta desmitā vieta, kā rezultātā nācās atstāt augstāko divīziju.

Līdz ar to, Latvijas juniori šī gada nogalē Polijas pilsētā Sanokā par vienīgo ceļazīmi uz eliti sacentīsies ar Austrijas, Baltkrievijas, Dānijas, Polijas un Slovēnijas vienaudžiem.

Tambijevs jau ceturto gadu ir MHL (Jaunatnes hokeja līgas) komandas HK «Rīga» galvenais treneris.

Latvijas valstsvienībā Tambijevs nospēlēja 15 gadus un savu pēdējo pasaules čempionātu izlases kreklā aizvadīja 2007. gadā Maskavā. Tambijevs Latvijas izlasē ir visu laiku rezultatīvākais hokejists - 208 spēlēs viņš ir sakrājis 150 (66+84) punktus.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu