Brūss Viliss prasījis miljonu par katru filmēšanas dienu (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieris Brūss Viliss aizgājis no asa sižeta filmas «The Expendables 3» («Neiznīcināmie 3») tāpēc, ka netika apmierināta viņa prasība pēc viena miljona ASV dolāru (527 000 latu) par katru uzņemšanas dienu, vēsta kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter».

Viliss spēlēja Čērču iepriekšējās divās «Neiznīcināmo» filmās. Par dalību trešajā daļā viņam tika piedāvāts trīs miljonu dolāru (1,6 miljonu latu) atalgojums par četrām filmēšanas dienām Bulgārijā.

Taču Viliss esot prasījis vairāk. «Viņš teica, ka izstāšoties, ja viņam nemaksās četrus miljonus dolāru [2,1 miljonus latu],» atklāja zinātājs. «Miljons dolāru dienā. Silvestrs Stalone un visi iesaistītie atteicās.»

Kā ziņots, Stalone šonedēļ paziņoja, ka Viliss no projektu izstājies, taču filmā spēlēs aktieris Harisons Fords.

Citā tvītā Stalone nopēla Vilisu, dēvējot viņu par «alkatīgu un slinku», kas esot «īsta izgāšanās formula».

«Manuprāt, Vilisu pārsteidza tas, ka jau pēc 72 stundām viņu aizvietoja ar Harisonu Fordu - labāku aktieri, patīkamāku cilvēku un interesantāku virzienu filmai,» norādīja «The Hollywood Reporter» avots.

Vēl nav zināms, kāda loma paredzēta Fordam.

«Neiznīcināmajos 3» piedalīsies slavenākie asa sižeta filmu aktieri, tai skaitā Arnolds Švarcenegers, Džeisons Stethems, Džekijs Čans un Džets Lī.

Pirmo divu filmu globālie kases ieņēmumi sasniedz gandrīz 575 miljonus ASV dolāru (305 miljonus latu).

«Neiznīcināmie 3» iznāks 2014.gada augustā.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu