Foto: Maestro Raimondam Paulam būs sava īpaša konfekšu kārba (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

AS «Laima», sadarbojoties ar tautā iemīļoto komponistu Raimondu Paulu, ir radījusi jaunu, ekskluzīvu šokolādes konfekšu izlasi - «Maestro R. Pauls». Iecere īstenota 6 mēnešu laikā. 

Katra konfekte ir «Laima» meistaru roku darbs. Meistari, veidojot izlasi, vēlējušies to radīt tikpat smalku un niansētu kā Raimonda Paula mūzika. Konfekšu izlasē iekļautas 5 veidu konfektes - tumšās šokolādes kafijas konfektes, konfektes ar persiku garšas želeju tumšajā šokolādē, piena šokolādes konfektes pralinē ar cepumu gabaliņiem, konfektes ar upeņu-karameļu pildījumu baltajā šokolādē, konfektes ar tumšās šokolādes apelsīnu želeju un šokolādes krēma pildījumu. Vienu no konfektēm rotā Paula paraksts.

Prezentācijas pasākums notika Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī.

«Tas ir Latvijas šokolādes ražotāja «Laima» cieņas apliecinājums Maestro. Viņa devumam Latvijai,» atzīst Rolands Gulbis, AS «Laima valdes» priekšsēdētājs.

Pirmās 2000 Maestro R. Pauls šokolādes konfekšu izlases kārbas ir papildinātas ar Raimonda Paula un Liepājas simfoniskā orķestra instrumentālās mūzikas CD Dziesmas bez vārdiem - Maestro komponēto mūziku no kino filmām un teātra izrādēm. Par šo dāvanu informē hologrāfiska uzlīme uz kārbas vāka. Nākotnē tiek paredzēta iespēja kārbai pievienot arī citus CD.

«Laima Exclusive» šokolādes konfekšu izlase «Maestro R. Pauls» Latvijā pieejama kopš jūlija mēneša. Tuvākā nākotnē to būs iespējams iegādāties arī eksporta tirgos - Krievijā, Izraēlā, Azerbaidžānā, kā arī lielākajos ES tirgos kā Vācija un Lielbritānija.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu