Video: Norvēģijas premjers izliekas par taksistu, lai uzzinātu, ko tauta patiesībā domā (35)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Norvēģijas premjerministrs Jenss Stoltenbergs izliekas par taksometra šoferi, lai noskaidrotu, «ko cilvēki patiesībā domā».

Premjerministra «Facebook» kontā svētdien tika publicēts videoklips ar nosaukumu «One Day in June» («Kāda jūnija diena»). Stoltenbergs tajā redzams taksometra šofera uniformā un saulesbrillēs vadājam pasažierus pa Oslo ielām. To, ka ir valsts premjerministrs, viņš apstiprināja tikai tad, ja pasažieris vaicāja.

«Tātad jūs esat kļuvis par taksistu,» pārsteigti secina pasažieris. «Vai esat pametis premjerministra amatu?» vaicā kāds cits.

Stoltenbergs, kurš vadījis Norvēģiju pēdējos astoņus gadus, sacīja, ka tā esot bijusi laba izdevība atklāti parunāt ar vēlētājiem. «Svarīgi ieklausīties cilvēku viedokļos,» viņš sacīja. «Taksometros cilvēki runā to, ko patiesībā domā.»

Pasažieru diskusiju tematu spektrs bija plašs - no izglītības līdz naftas politikai.

Norvēģijas parlamenta vēlēšanas norisināsies 9.septembrī.

Līdz šim veiktajās aptaujās Darba partija nav vēlētāju favorītu vidū. Stoltenbergs joko, ka zaudējumā gadījumā tomēr nekļūšot par taksometra vadītāju.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu