Foto: Latvijas «Akmens sieviete» atklāj savu seksīgo un mežonīgo dabu (169)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

«Sieviete leģenda – Karīna Akmens. Viņa ir etalons daudziem - gan sievietēm, gan vīriešiem. Tagad Karīna ir Amerikā, Lasvegasā, jo tūlīt sāksies «WBFF Worlds» čempionāts, tāpēc Karīna ir sava labākajā formā un ir ideālākais laiks fotosesijai,» par jaunāko projektu stāsta fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

sokolovstudio.com

Fotogrāfs par vēlmi iemūžināt atlētisko Karīnu raksta:

«Šo pasākumu mēs ar Karīnu ieplānojām jau pusgadu iepriekš.

Tikai trīs ar pusi gadus atpakaļ, Karīna bija parasta, maza un tieva meitene, kura svēra 46kg. Tagad viņa piedalās sacensībās kopā ar pasaules elites sportistiem. Karīna ir dzīvs pieradījums tam, ka viss atkarīgs tikai no cilvēka gribasspēka. Katra meitene var kļūt par supersievieti – vajag tikai ļoti gribēt!

Es pats Karīnu pazīstu jau diezgan sen un es zinu, ka viņai ir superspecīgs ķermenis, taču vēl spēcīgāks ir Karīnas raksturs. Lai iegūtu šādu figūru, ir jācīnās ar sevi katru dienu, katru stundu, katru minūti. Un galvenā cīņa notiek nevis sporta zālē, bet gan vakaros ar ledusskapi. ;)

Vai redzējāt kāda Karīnai ir vēdera prese? Tie, kuri sporto, zina, ka skaists reljefs uz vēdera – tie ir 20% vingrinājumi un 80% diēta. Pareizai ēšanai ir ne mazāka nozīme kā treniņiem. Tāpēc Karīnai vispār nav tauku slāņa zem ādas. Ja viņu patausta, viņa visa ir cieta un tvirta.

Kad es fotografēju meiteni, kura slimoja ar anoreksiju, viņai arī nebija tauku. Bet Karīnai zem ādas ir fantastiska muskulatūra. Tas tādēļ tā, ka Karīna pareizi un veselīgi ēd, labi guļ un regulāri, sporto. Viņai ir biezi un spīdīgi mati, veselīgi nagi un zobi. Karīnas locītavas var izturēt daudz lielāku slodzi, nekā parasta cilvēka locītavas. Šāds Karīnas dzīvesveids pozitīvi ietekmē pilnīgi visu organismu.

Ir daudz idioti, kuri domā, ka, lai būtu tāda, vajag tikai potēt steroīdus un rīt ķīmiju Tā domā tikai tie, kam nav nekāda sakara ar sportu un kuri visu laiku meklē sev attaisnojumus brīžos, kad ēd saldus eklērus, sēžot dīvānā.

Runājot par mūsu fotosesiju, gribu atgādināt, ka bieži manas fotogrāfijas vairāk atgādina gleznas nekā fotoattēlus. Man patīk radīt savu realitāti. Katra bilde ir kā kolāža, kura sastāv no daudziem fragmentiem. Vajadzēja fotografēt gan studijā, gan pludmalē, izmantojot sarežģītu apgaismošanas aparatūru.

Šajās fotogrāfijās var redzēt daudzu cilvēku darbu. Piedalījās ne tikai mana foto un datorgrafikas komanda, bet arī stilistes un tērpu mākslinieces - Inga Kavaļeristova un Arta Kiršteine, kā arī vizāžiste Sarmīte Barševska.»

Komentāri (169)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu