Varēs reģistrēties ikgadējai dabaszinātņu un matemātikas skolotāju konferencei (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Universitātē (LU) 28. augustā jau ceturto gadu notiks metodiski praktiskā dabaszinātņu un matemātikas skolotāju konference «Dabaszinātnes un matemātika skolā – efektīvi un radoši». Jau no rītdienas, 15.augusta, plkst. 10.00 fizikas, ķīmijas, bioloģijas, ģeogrāfijas, dabaszinību un matemātikas skolotāji aicināti elektroniski reģistrēt dalību konferencē interneta vietnē «dzm.lu.lv».

Trīsdesmit divās konferences darbnīcās, semināros un vairākās plakātu sesijās eksakto mācību priekšmetu skolotājiem būs iespēja tikties ar saviem kolēģiem, lai dalītos praktiskās idejās veiksmīgam jaunā mācību gada sākumam. Tāpat konference pedagogiem sniegs iespēju tikties ar izglītības politikas veidotājiem, ekspertiem un uzņēmējiem, lai diskutētu par pēdējā laikā tik aktuālajiem centralizēto eksāmenu jautājumiem: kādi ir obligātā eksāmena ieguvumi un zaudējumi, vērtējot no skolotāju, augstskolu mācībspēku un uzņēmēju perspektīvas; kā skaidrojami plašsaziņas līdzekļos nesen plaši diskutētie matemātikas eksāmena rezultāti u.c.

Tāpat kā citus gadus Latvijas Universitātes Lielajā aulā noritēs arī vērienīga interaktīvā izstāde, kurā dalībnieki varēs iepazīties ar aktualitātēm gan izglītības tehnoloģiju pasaulē, gan plašām iespējām, kā veicināt skolēnu interesi mācīties, darbojoties klasē un ārpus tās.

Ik gadu konference pulcē ap 600 skolotāju un nozares ekspertu. Organizatori aicina interesentus reģistrēties dalībai savlaicīgi. Katram dalībniekam, atbilstoši savām interesēm, reģistrējoties būs iespēja veidot savu individuālo darba kārtību.

Pasākumu organizē LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centrs sadarbībā ar LU fakultātēm un Latvijas Bioloģijas, Fizikas, Matemātikas un Ķīmijas skolotāju asociācijām. Konference notiks Latvijas Universitātē, Rīgā, Raiņa bulvārī 19.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu