«Guns N' Roses» dalībnieka bildinājums beidzas ar policijas izmeklēšanu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Lasvegasas policija sākusi izmeklēšanu par pilnvaru pārkāpšanu, palīdzot rokgrupas «Guns N' Roses» dalībniekam sarīkot neaizmirstamu bildinājumu.

Darens Džejs Ašba sestdien aplikācijā «Instagram» publicēja foto ar kolumbiešu aktrisi un modeli Natāliju Henao. Viņi abi valkāja helikoptera austiņas, un attēlam pievienotajā ziņā Ašba pateicās Lasvegasas policijai par «vislieliskāko» lidojumu pār pilsētu.

Saskaņā ar viņa teikto tas esot noslēdzies laukā policijas galvenā iecirkņa teritorijā, kur viņš esot bildinājis mīļoto ar rozēm un «pudeli burbuļojoša dzēriena».

«Tā bija vislabākā diena mūsu mūžā!» raksta 40 gadus vecais Ašba. «Viņa teica «jā»!»

Pāris iepazinās Romā pirms trim gadiem, bet saderinājās pagājušās nedēļas trešdienā.

Lasvegasas policija sestdien publicēja paziņojumu, ka divām civilpersonām esot ļauts braukt tiem līdzi helikopterā.

«Sākta iekšēja izmeklēšana par to, vai ir pārkāpts kāds departamenta noteikums vai regula,» sacīja Lasvegasas policijas runasvīrs Bils Kasels.

Lasvegasas policijas departamentam nepietiek finansējuma. Šerifs Dags Gilespi pieprasa palielināt pārdošanas nodokli Klārka apgabalā, kurā atrodas arī Lasvegasa, no 8,1% līdz 8,25%.

Ar to policija cer aizpildīt 30 miljonu dolāru (15,8 miljonu latu) caurumu budžetā, lai pasargātu no atlaišanas jau esošos policistus un varētu pieņemt jaunus.

«Jauki pazināties, ka Klārka apgabals, kurā ir Lasvegasa, varētu pacelt nodokli, lai noalgotu vairāk policistu, kas dāļās helikoptera lidojumus bagātām slavenībām,» sūrojas kāds «Instagram» lietotājs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu