Brūsu Vilisu spraiga sižeta filmas «garlaiko» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieri Brūsu Vilisu «garlaiko» spēlēšana spraiga sižeta filmās, jo viņam tās vairs nešķietot interesantas.

«Sprādzieni ir viena no garlaicīgākajām lietām manā darbā,» atzina aktieris, kurš vislabāk pazīstams ar lomām asa sižeta grāvējos. «Kad jau esi redzējis daudzas ugunsbumbas, tas vairs nav interesanti. Es zinu, ka daļai skatītāju ļoti patīk eksplozijas, bet, godīgi sakot, mani tās sākušas garlaikot.»

«Es labi apzinos, kas es esmu par aktieri. Es strādāju visu veidu filmās, tomēr asa sižeta kinolentes ir visienesīgākās. Man patīk ar tām nopelnīt daudz naudas, taču es iesaistos visdažādākajās filmās: mazās, vērienīgās un ar vidēju budžetu, pat zinātniskās fantastikas kinolentēs,» viņš teica.

Tomēr Viliss «nav no tiem cilvēkiem, kas pavada visu dienu, skaitot savas banknotes».

Kā ziņots, Viliss izstājies no grāvēja «The Expendables 3» («Neiznīcināmie 3»), kurā piedalās visas lielākās asa sižeta filmu zvaigznes, tai skaitā Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcenegers, Džeisons Stethems, Džekijs Čans un Džets Lī.

Viliss esot pieprasījis četrus miljonus dolāru (2,1 miljonu latu) par četrām uzņemšanas dienām, no kā filmas veidotāji atteicās. Stalone vēlāk tviterī Vilisu nodēvēja par «alkatīgu un slinku», kas esot «īsta izgāšanās formula».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu