Karro 16. vietā pasaules čempionāta posmā Beļģijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas motobraucējs Matīss Karro svētdien ierindojās 16. vietā Beļģijā notikušajā pasaules čempionāta motokrosā 15. posmā prestižākajā MX1 klasē.

Sacensībās, kurās piedalījās 25 braucēji, Karro abos braucienos finišēja 15. vietā, kas kopējā ieskaitē deva 16. labāko rezultātu. Savukārt cits latvietis Augusts Justs abos braucienos ierindojās 19. pozīcijā, «Grand Prix» kopvērtējumā ieņemot 20. vietu.

Par posma uzvarētāju slavenais itālis Antonio Kairoli, taču viņš vēl nenodrošināja septīto pasaules čempiona titulu, jo tuvākais sekotājs Klemāns Desalē no Beļģijas sacensībās bija otrais, bet starp abiem sportistiem joprojām saglabājies 90 punktu atstatums.

Līdz čempionāta noslēgumam vēl atlikuši divi posmi, bet kopsummā jāveic četri braucieni, kuros maksimums viens braucējs var iegūt 100 punktus.

Kopvērtējumā Karro, pateicoties šajā posmā izcīnītiem 12 un kopumā sakrātiem 150 punktiem, saglabājis 17. vietu. Savukārt A.Justs ar nopelnītiem 76 punktiem ir 19. pozīcijā, bet divos posmos startējušais Dāvis Ivanovs ar 11 punktiem ir 36. vietā. Savukārt Ivo Šteinbergs ar diviem izcīnītiem punktiem trīs posmos ir 58. pozīcijā.

Kā jau minēts, pārliecinošs kopvērtējuma līderis ir Kairoli.

Tikmēr Roberts Justs MX2 klasē pirmajā braucienā bija 23. vietā, bet otrajā viņam 32. vieta 35 startējušo sportistu konkurencē, kas posmā atvēlēja vien 35. pozīciju, gan nedodot kopvērtējuma punktus.

R.Justs MX2 kopvērtējumā ar izcīnītiem 14 punktiem ieņem 30. vietu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu