Lindsija Loena sola, ka šoreiz viss būs citādāk (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ekskluzīvā intervijā televīzijas dīvai Oprai Vinfrijai Loena apgalvoja, ka, pēc pēdējā ārstēšanās kursa rehabilitācijas klīnikā, viņas domas kļuvušas skaidrākas, un viņa vēlas saglabāt šo sajūtu, tāpēc ir apņēmības pilna noturēties uz pareizā ceļa.

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena ir apņēmības pilna uzvarēt pagātnes dēmonus, solot, ka šoreiz viss būs citādāk, vēsta žurnāls «People».

«Es atkal jūtos kā vienots veselums. Un man ir liela vēlme saglabāt šo sajūtu un palikt šādā stāvoklī, un es esmu gatava darīt visu, kas nepieciešams,» sacīja 27 gadus vecā aktrise.

Leona 30.jūlijā pabeidza jau sesto tiesas piespriesto rehabilitācijas kursu atkarību pārvarēšanai. Aktrisei vēl 30 dienas būs jāveic sabiedriskie darbi, kā arī jāiziet 18 mēnešu psihoterapijas kurss.

Intervijā Vinfrijai aktrise atzina, ka viņai ir atkarība no alkohola, kas «iepriekš bija durvis uz citām lietām». Aktrise atturējās minēt, kādas citas atkarības vielas būtu lietojusi, piebilstot tikai, ka kokaīnu lietojusi ne vairāk kā 15 reizes.

Jautāta, vai viņa šobrīd kaut ko lieto, Lindsija atbildēja: «Vitamīnus».

«Tu nelieto nekādas recepšu zāles?» turpināja tirdīt Vinfrija.

«Nē, nē. Es lietoju «Nexium», jo man ir atviļņa slimība,» piezīmēja aktrise.

Loenas sniedza ekskluzīvu interviju Vinfrijai saskaņā ar aktrises un televīzijas dīvas kabeļtelevīzijas OWN noslēgto vienošanos, kuras ietvaros tiks uzņemts dokumentāls astoņu sēriju realitātes šovs par Loenu.

Televīzijas šovā plānots sekot līdzi Loenas ikdienai viņas mēģinājumos pēc iznākšanas no rehabilitācijas klīnikas pieturēties pie veselīga dzīvesveida un atjaunot karjeru.

Kaut arī Loena pēc filmām «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Mean Girls» («Nekrietneles») bērnībā tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu reibumā, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un citām skandalozām izdarībām.

Kopš 2007.gada viņa vairākkārt tiesāta, taču līdz šim izvairījusies no reāla cietumsoda, ja neskaita aiz restēm pavadītas 87 minūtes tā paša gada novembrī.

Pēdējos gados viņa filmējusies epizodiskā lomā parodijkomēdijā «Scary Movie 5» («Šausmenīte 5»), bet pagājušogad televīzijas filmā «Liz&Dick» tēloja Elizabeti Teilori - viņas tēlojumu gan kritiķi skarbi nozākāja.

Loenas jaunākais sniegums ir galvenā loma erotiskajā trillerī filmā «The Canyons», kurā viņas ekrāna partneris ir pornoaktieris Džeimss Dīns.

«The Canyons» uz ASV kinoekrāniem iznāca 2.augustā un pagaidām izpelnījusies pārsvarā nelabvēlīgas atsauksmes, kaut arī Loenas tēlojums atzīts par «kārtīgu darbu».

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu