Piesprādzējieties: Autovadītāju pēc avārijas uzsviež vairāku metru augstumā (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievijā notikusi septiņu automobiļu sadursme, kurā dzīvību zaudējuši divi un smagas traumas ieguvuši trīs cilvēki. Uzņemtie videoreģistratora kadri rāda baisu ainu, kurā vienu no automašīnas vadītājiem no spēcīgās sadursmes uzsviež vairāku metru augstumā. 

Smagais ceļu satiksmes negadījums noticis Istrinskas rajonā, kas atrodas netālu no Maskavas. Ārvalstu varasiestādes ziņo, ka par vainīgu šajā traģēdijā ir atzīts automobiļa «Lada» vadītājs, kurš nespēja savaldīt savu automobili, iebrauca pretējā joslā un izraisīja sadursmi ar apvidus automašīnu «Mercedes-Benz», kura savukārt saskrējās ar «Opel vectra», «Kia Ceed», «Honda Civic», «Chrysler» un «Mitsubishi» markas automobiļiem.

Papildināts:

Izmeklēšanā noskaidrojies, ka melnās "Mercedes-Benz" apvidus automašīnas vadītājs, kurš negadījumā zaudēja dzīvību, bija Maskavas prokuratūras pārvaldes priekšnieks.

Video no cita skatu punkta:


Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu