Kloze pēc Pasaules kausa noslēgs karjeru Vācijas izlasē (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējušais Vācijas futbola uzbrucējs Miroslavs Kloze pēc nākamajā gadā plānotā Pasaules kausa finālturnīra noslēgs karjeru nacionālajā izlasē.

«Pieņemu, ka tā notiks ar manu spēlēšanu izlasē,» 35 gadus vecais Kloze intervijā žurnālam «Kicker» atbildēja uz jautājumu, vai pēc nākamajā gadā Brazīlijā plānotā Pasaules kausa finālturnīra beigs spēlētāja karjeru.

Pašlaik Romas «Lazio» komandā spēlējošais uzbrucējs Vācijas izlasē piedalījies 128 spēlēs un guvis 67 vārtus, tikai par vienu precīzu sitienu atpaliekot no Vācijas rekordista Gerda Millera.

14 no šiem vārtiem Kloze guvis trīs Pasaules kausa finālturnīru laikā, tikai par vienu raidījumu atpaliekot no brazīlieša Ronaldo, kuram pieder rekords šajā kategorijā.

Kaut Kloze līdz karjeras beigām izlasē var pārspēt šos abus rekordus, viņš uzsvēra, ka prioritāte ir, lai Vācijas izlase iegūtu Pasaules kausu. «Ja es iegūtu Pasaules kausu, tas man būtu galvenais. Viss pārējais būtu sekundāri.»

Kloze sācis pēdējo līguma gadu ar «Lazio», un spēlētājs atzina, ka nākamajā vasarā labprāt atgrieztos kādā bundeslīgas komandā.

Karjeras gaitā kopā ar valstsvienību Kloze ticis pie Pasaules kausa izcīņas un Eiropas čempionāta sudraba godalgām, kā arī divām Pasaules kausa izcīņas bronzas medaļām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu