Bijusī Eiropas čempione lodes grūšanā Avdejeva pieķerta aizliegto vielu lietošanā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievu lodes grūdēja Anna Avdejeva, kura 2011. gadā kļuva par Eiropas čempioni telpās, pieķerta aizliegto vielu lietošanā, apstiprinājusi Krievijas Antidopinga aģentūra (RUSADA).

Pozitīvas dopinga pārbaudes uzrādītas arī krievu šķēpmetējai Marijai Jakovenko. Viņas abas līdz tālāku lēmumu pieņemšanai uz laiku atstādinātas no dalības sacensībās.

Jakovenko pozitīvo A provi uzrādījusi 19. februārī sacensībās Krievijā, bet Avdejevas apstiprinošā A prove fiksēta 30. jūlijā treniņnometnē Krievijas pilsētā Podoļskā.

28 gadus vecā Avdejeva bija pieteikta startam šomēnes Maskavā notikušajā pasaules čempionātā, tomēr no dalības sacensībās atteicās.

Avdejeva 2010. gadā kļuva par Krievijas čempioni stadionā, bet gadu vēlāk palika nepārspēta arī Krievijas čempionātā telpās. Tāpat viņas kontā ir bronzas medaļa 2010. gada Eiropas čempionātā stadionā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu