Pļaviņš/Solovejs nepārvar PK kvalifikāciju Maskavā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļniekam pludmales volejbolā Mārtiņam Pļaviņam, kurš uzsācis spēlēt ar jauno bloķētāju Aleksandru Soloveju, otrdien neizdevās pārvarēt Maskavā notiekošā «Grand Slam» turnīra kvalifikācijas sacensības.

Kvalifikācijā Pļaviņš ar Soloveju bija izlikti ar devīto numuru, kas pirmo kārtu viņiem deva brīvu. Savukārt izšķirošajā, otrajā, kārtā Latvijas sportisti trīs setu cīņā ar 1-2 (17:21, 21:18, 10:15) piekāpās itāļiem Andrea Tomatisam un Aleksam Ranjēri, kuri izlikti ar astoto numuru.

Līdz ar to Tomatiss un Ranjēri kvalificējās pamatturnīram, kas sāksies ceturtdien.

Pēdējā laikā Tomatiss un Ranjēri spēlē ļoti sekmīgi. Šomēnes viņi sasniedza Berlīnes «Grand Slam» turnīra pamatsacensību pusfinālu, astotdaļfinālā pieveicot arī Latvijas vadošo pāri Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu. Savukārt jūlija beigās viņi izcīnīja piekto vietu Longbīčas «Grand Slam» sacensībās, turnīra gaitā pārspējot arī Toma Šmēdiņa un Ruslana Sorokina duetu.

Tikmēr Pļaviņš šo sezonu iesāka duetā ar Jāni Pēdu, bet Latvijas sportisti ar lieliem panākumiem neizcēlās. Abiem sportistiem pēdējās kopējās sacensības bija jūlija vidū Šveicē notikušais «Grand Slam» posms, kurā Pēda guva muguras traumu, bet Pļaviņam pēc sacensībām tika konstatēts meningīts. Pēda tagad jau uzsācis gatavošanos zāles volejbola sezonai, bet Pļaviņš tikai pagājušajā nedēļā aizvadīja pirmos treniņus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu