«Arsenal», «Basel» un «Austria» ar vienu kāju Čempionu līgas pamatturnīrā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pamatturnīram ievērojami pietuvojušies Londonas «Arsenal», «FC Basel 1893» un Vīnes «Austria» futbolisti.

«Arsenal» futbolisti izbraukumā ar 3:0 pārspēja Turcijas klubu Stambulas «Fenerbahce», vārtus gūstot Kīrenam Gibsam, Āronam Remzijam un Olivjē Žirū.

Šveices klubs «FC Basel 1894» viesos ar 4:2 pieveica Bulgārijas komandu Razgradas «Ludogorets». Uzvarētāju labā divus vārtus guva ēģiptietis Mohameds Salahs, bet pa reizi izcēlās Džovanni Sio un Fabiāns Šērs, savukārt «Ludogorets» rindās vārtus guva Marselinju un Ivans Stojanovs.

Tikmēr «Austria» futbolisti izbraukumā ar 2:0 uzvarēja Horvātijas klubu Zagrebas «Dinamo», vārtus gūstot Marinam Leovačam un Marko Stankovičam.

Vēl divos mačos Vācijas komanda Gelzenkirhenes «Schalke 04» savās mājās nespēja pieveikt Grieķijas klubu Saloniku PAOK (1:1), bet Rumānijas komanda Bukarestes «Steaua» savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Polijas klubu Varšavas «Legia».

Kvalifikācijas izšķirošās, play-off kārtas atbildes spēles risināsies pēc nedēļas, bet Čempionu līgas pamatturnīrā iekļūs uzvarētāji divu maču summā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu