«Ferrari» vadītājs: Cīņa par F-1 čempiona titulu joprojām ir atklāta (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Neskatoties uz pēdējā laika neveiksmēm, «Ferrari» komanda nav padevusies cīņā par Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona titulu, uzsver vienības vadītājs Stefāno Domenikali.

Komandas vadošajam pilotam Fernando Alonso jūlija sacīkstēs neizdevās kāpt uz goda pjedestāla, kas ļāva vācietim Sebastjanam Fetelam no «Red Bull» komandas palielināt pārsvaru kopvērtējumā līdz 39 punktiem. Turklāt uz otro vietu pakāpās «Lotus» braucējs Kimi Raikonens, kurš tagad apsteidz Alonso par vienu punktu.

Līdz sezonas beigām atlikušas vēl deviņas sacīkstes, bet čempionāts pēc vasaras pārtraukuma šajā nedēļas nogalē atsāksies ar sacīkstēm Beļģijā.

«Joprojām nekas nav izšķirts, kā mēs to redzējām jau pērn. Deviņas sacīkstes nozīmē, ka viens braucējs var izcīnīt 225 punktus,» atgādināja Domenikali. «Līdz ar to mērķi, kurus uzstādījām pirms sezonas, joprojām ir pilnībā sasniedzami.»

«Tiesa, ka mums jūlijs bija grūts periods, tomēr mūsu mērķis ir pavisam vienkāršs - sagādāt Fernando un Felipem [Masam] iespējami ātrākās automašīnas,» uzsvēra komandas vadītājs.

Visi četri galvenie šīs sezonas titula pretendenti jau vismaz reizi ir kļuvuši par pasaules čempioniem - Fetels triumfējis pēdējos trīs čempionātos, Raikonens bija labākais 2007. gadā, Alonso uzvarēja 2005. un 2006. gadā, bet ceturtajā vietā esošais Lūiss Hemiltons par čempionu kļuva 2008. gadā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu