Lielbritānijā neizdodas glābt pārgalvīgu vīrieti no Latvijas (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LightIsBeauty, CC BY-NC 2.0

Peldoties upē alkohola reibumā, Lielbritānijā savas ģimenes acu priekšā noslīcis Latvijas valstspiederīgais, vēsta laikraksts «Lincolnshire Echo».

31 gadu vecais Maksims Petrovs gāja bojā nedēļas nogalē, kopā ar dzīvesbiedri, pāra trīs gadus veco dēlu un draugiem atpūšoties pie upes Linkolnā.

Petrovs reibumā gājis peldēties un lielījies, veicot atmuguriskus lēcienus, kas izrādījusies liktenīga kļūda.

«Viņš vienmēr gāja peldēties, kad bija iereibis. Tad viņš paziņoja, ka var veikt atmugurisku lēcienu. Viņš bija piedzēries un veica lēcienu,» žurnālistiem stāstīja Petrova dzīvesbiedre, 26 gadus vecā Olga Kirilova.

«Mūsu draudzene pamanīja virs ūdens parādāmies burbuļus, un viņas draugs ienira, lai mēģinātu viņu glābt,» stāstīja Kirilova.

Vīrieša glābšanas mēģinājumos iesaistīta policija, ugunsdzēsēji, neatliekamā palīdzība un mediķu helikopters, taču Petrovs pēc nogādāšanas Linkolnas apgabala slimnīcā atzīts par mirušu.

«Mēs iepazināmies 2008.gadā Latvijā. Viņš mīlēja bērnus, bija ļoti jautrs, liels jokdaris. Viņš vienmēr skraidīja, dejoja, smaidīja,» sacīja Kirilova.

Linkolnas policijas pārstāvis norādīja, ka Petrova nāve ir kārtējais traģiskais brīdinājums, ka peldēšanās reibumā var būt bīstama.

«Diemžēl karstā laikā notiek vairāk negadījumu, kad cilvēki, mēģinot atveldzēties, noslīkst dīķos, upēs, atklātā ūdenī un jūrā. Mēs ļoti iesakām cilvēkiem nepeldēties nekur citur kā baseinos un iekārtotās pludmalēs, kā arī īpaši neiesakām peldēties alkohola reibumā,» sacīja policijas pārstāvis.

Kā vēsta laikraksts «Lincolnshire Echo», Petrovs bijis draugos ar šovasar Linkolnā nogalināto Latvijas valstspiederīgo Vasiliju Ranševu.

33 gadus vecā Vasilija Ranševa mirstīgās atliekas atrastas 16.jūnijā kopmītnēs Linkolnā. Ekspertīzē secināts, ka vīrietis miris no galvas traumas. Ranševa slepkavības lietā aizturēti seši cilvēki.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu