«Lamborghini» apstiprina ražošanai jaunu modeli (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Itālijas eksotisko sporta automašīnu ražotājs ir oficiāli apstiprinājis, ka tiks uzbūvēti deviņi «Lamborghini Veneno» rodsteri.

Super ekskluzīvais «Veneno» debitēja šā gada Ženēvas auto izstādē un sākotnēji bija paredzēts, ka tas tiks uzbūvēts trim pašiem lojālākajiem «Lamborghini» klientiem, savukārt auto izstādes modelis tiks nogādāts uzņēmuma muzejā.

Baumas par «Veneno» rodsteri parādījās pirms vairāk nekā mēneša, kuras netiešā veidā izplatīja «Lamborghini» auto dīleri, zvanot saviem klientiem un informējot tos par topošo modeli.

«Lamborghini Veneno» tika balstīts uz «Aventador» modeli un tā 6,5 litru V12 dzinējs spēj attīstīt 750 zirgspēku jaudu. Sprints līdz 100 kilometriem stundā aizņem nieka 2,8 sekundes, savukārt maksimālais ātrums tiek sasniegt pie 355 kilometriem stundā. Jauda tiek novirzīta uz pilnpiedziņas sistēmu caur septiņu pakāpju ISR automātisko ātrumkārbu.

Paredzams, ka rodstera versija maksās ap 3,5 miljoniem eiro.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu