Šonedēļ Vidzemē sākas florbola turnīrs «Latvian Open 2013» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 23. līdz 25. augustam Valmierā un Kocēnos jau septīto reizi norisināsies par tradīciju kļuvušais Starptautiskais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā «Latvian Open», «Apollo» informēja sacensību rīkotāji.

«Latvian Open 2013» ir biedrības «Kocēnu Sporta klubs» rīkots un Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts Starptautiskās Florbola Federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā.

Šovasar savu dalību turnīrā kopumā pieteikušas 34 komandas – par uzvaru sacentīsies 22 vīriešu un 12 sieviešu komandas gan no Latvijas, gan arī no Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Šveices. Spēles notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā un Kocēnu Sporta namā – uz trim laukumiem, kas aprīkoti ar «Gerflor» grīdas segumu.

Triju dienu laikā Valmierā un Kocēnos tiks aizvadītas 96 spēles. Finālspēles paredzētas Vidzemes Olimpiskajā centrā 25. augustā, no pulksten 15.00.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu