Cauņa pirmoreiz šosezon dodas laukumā, CSKA uzvar Tomskā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Savu pirmo maču šosezon pēc pēdas kaula lūzuma sadziedēšanas šodien aizvadīja pēdējo gadu valsts labākais futbolists Aleksandrs Cauņa, palīdzot Maskavas CSKA komandai tikt pie uzvaras Krievijas premjerlīgas čempionāta spēlē.

Aizvadītajā cīņā CSKA izbraukumā ar 2:1 (0:1) pārspēja Tomskas klubu «Tomj», kas līdz ar to piedzīvojis sesto zaudējumu pēc kārtas.

Cauņa spēli uzsāka uz savas komandas rezervistu soliņa, bet laukumā devās cīņas 76. minūtē, nomainot Kotdivuāras uzbrucēju Seidū Dumbiju.

Mājiniekus spēles 30. minūtē vadībā izvirzīja Igors Portņagins, bet CSKA par uzvaru parūpējās otrā puslaika ievadā, kad sešu minūšu laikā precīzi bija Dumbija un nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musa.

Pēc jūlija pirmajā pusē gūtā pēdas lūzuma tika prognozēts, ka Cauņa nevarēs spēlēt 4-6 nedēļas, bet pilnvērtīgus treniņus ar CSKA pirmo komandu viņš atsāka šonedēļ.

Pateicoties uzvarai pār «Tomj», CSKA sešos mačos tikusi pie 14 punktiem, kas uz šo brīdi dod tai līderpozīcijas čempionāta kopvērtējumā. Tikmēr Latvijas izlases pussarga Vladimira Kameša pārstāvētā Permas «Amkar» komanda ar sešiem punktiem piecās spēlēs kopvērtējumā ieņem astoto vietu.

CSKA aizvadītajā sezonā pēc septiņu gadu pārtraukuma kļuva par Krievijas čempioniem, kvalificējoties UEFA Čempionu līgas turnīram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu