«Ventspils» uzvar «Daugavu» un atgūst otro vietu kopvērtējumā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Ventspils» futbolisti Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» čempionāta 18. kārtas centrālajā spēlē šodien savā laukumā uzvarēja Rīgas «Daugavas» komandu.

Aizvadītā cīņa noslēdzās ar «ventspilnieku» uzvaru ar 2:1 (1:0), mājiniekiem tādējādi atgriežoties kopvērtējuma otrajā pozīcijā un saglabājot iespēju pie vienāda aizvadīto spēļu skaita panākt kopvērtējuma līderus «Skonto».

Pirmā puslaika pašās beigās mājiniekus vadībā izvirzīja krievu leģionārs Vadims Jančuks, bet pēc tam, kad otrā puslaika ievadā rezultāts kļuva neizšķirts, «Ventspils» komandai uzvaru trīs minūtes vēlāk atnesa Jurijs Žigajevs.

Abu komandu pirmā apļa cīņā Ventspils klubs izcīnīja uzvaru izbraukumā ar rezultātu 1:0.

«Ventspils» komanda, kas šogad bija sekmīgākā no Latvijas komandām Eirokausos, virslīgas mačos nav zaudējuši jau kopš 27. aprīļa, bet Rīgas «Daugava», kas arī ambiciozi turpina cīnīties par visaugstākajām vietām, pēdējās septiņās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, divreiz cīnījusies neizšķirti un divos mačos zaudējusi.

Kā ziņots, otrā apļa pēdējā kārta sākās piektdien, kad čempione Daugavpils «Daugava», spēlējot mazākumā, ar 3:0 savā laukumā pieveica «Metta»/«Latvijas Universitāte» komandu.

Kārtas turpinājumā svētdien «Jelgava» tiksies ar «Skonto», kā arī Jūrmalas «Spartaks» uzņems otru pilsētas komandu «Jūrmala», bet pirmdien Ilūkstes NSS spēkosies ar «Liepājas metalurgu».

Virslīgas kopvērtējumā «Skonto» 17 spēlēs iekrājusi 41 punktu, bet «Ventspils» ar vienu maču rezervē atpaliek par trim punktiem. Trešo vietu ieņem Daugavpils «Daugava», kuras kontā ir 36 punkti 17 cīņās, bet tai ar 34 punktiem 18 spēlēs seko Rīgas «Daugava». Piektajā pozīcijā ar 23 punktiem 17 mačos ir Jūrmalas «Spartaks», kuriem punktu zaudē «Liepājas metalurgs», taču "liepājnieki" aizvadījuši par vienu maču mazāk.

«Jūrmala» ar 17 punktiem 16 mačos ir septītā, bet astoto vietu ieņem «Metta»/LU komanda, kurai 18 spēlēs izcīnīti astoņi punkti. Tikpat punktu ir arī Ilūkstes NSS futbolistiem, bet viņi aizvadījuši par spēli mazāk. Tikmēr «Jelgava» ar septiņiem punktiem 17 cīņās ieņem desmito pozīciju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu