HK «Rīga» Pasaules kausa otrajā spēlē zaudē mājiniekiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pasaules kausa jauniešiem turnīra otrajā spēlē šodien HK «Rīga» ar 3:6 piekāpās mājiniekiem Omskas «Jastrebi» hokejistiem.

Pirmajā trešdaļā Kirils Semjonovs un Vladimirs Koroļovs realizēja vairākumu, panākot 2:0 laukuma saimnieku labā, turklāt pēc otro vārtu zaudējuma Nilu Grīnfogeli vārtos nomainīja Rihards Cimermanis. Otrā perioda sākumā Maksims Kazakovs guva trešos vārtus, tomēr jau pēc 62 sekundēm skaitlisko pārsvaru izmantoja arī «rīdzinieki» - precīzs bija Rustams Begovs.

Otrās trešdaļas vidū Koroļovs guva savus otros vārtus šajā mačā, bet trešā perioda sākumā otros vārtus spēlē guva arī Kazakovs. Tomēr atlikušajā laikā Latvijas komandai izdevās atspēlēt divus vārtus - nepilnas sešas minūtes līdz mača beigām Nikolajs Jeļisejevs bija precīzs vairākumā, bet pēc divām minūtēm, arī spēlējot vienādos sastāvos. Pēdējais vārds gan piederēja mājiniekiem, kad 13 sekundes līdz beigu sirēnai Valērijs Gorškovs raidīja ripu tukšos vārtos.

A apakšgrupas pēdējā mačā trešdien HK «Rīga» mērosies spēkiem ar Čehijas komandu Vitkovices «Steel», kas šodien ar 0:2 zaudēja Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) komandai Dubjūkas «Fighting Saints».

Atgādinām, ka sestdien «rīdzinieki» turnīru sāka ar 5:2 uzvaru pār «Fighting Saints» komandu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu