Dabas muzejs sagatavojis dāvanu pirmklasniekiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākoties jaunajam mācību gadam, Dabas muzejs sirsnīgi sveic visus pedagogus, skolēnus un viņu vecākus, kā arī aicina izmantot speciālos 1. septembra piedāvājumus Latvijas Dabas muzejā!

Latvijas Dabas muzejs apmeklētājiem būs atvērts ne tikai svētdien, 1.septembrī, bet arī pirmdien, 2. septembrī. Šajās divās svētku dienās muzejs piedāvā bez maksas apskatīt muzeja pastāvīgās ekspozīcijas pirmklasniekiem un viņu ģimenes locekļiem. Savukārt pašiem mazākajiem muzeja apmeklētājiem – skolas gaitu uzsācējiem – šis piedāvājums ir spēkā līdz 8. septembrim.

Ģimenēm ar sākumskolas vecuma bērniem no 28. augusta līdz 8. septembrim, apmeklējot muzeju, būs iespēja apskatīt ekspozīcijas ar ziņkārīgā lapsēna acīm. Šīs atrakcijas laikā ikviens varēs aktīvi līdzdarboties – vērot, meklēt, zīmēt, minēt un aizpildīt speciāli sagatavoto uzdevumu grāmatiņu. Čaklākajiem dalībniekiem sarūpētas dažādas veicināšanas balviņas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu