Latvijas Leļļu teātris sagaidot 1. septembrī rīkos «Īpašo cenu dienas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par godu jaunā mācību gada sākumam Leļļu teātris vēlas iepriecināt bērnus un viņu vecākus - 28., 29. un 30.augustā tiks rīkota akcija - veselas trīs dienas no plkst. 12:00 līdz 15:00 visas biļetes uz septembra izrādēm tiks piedāvātas par īpašām cenām.

28.augustā biļetes būs iegādājamas ar 20% atlaidi, 29.augustā ar 10%, bet 30.augustā ar 5% atlaidi.

Tas nozīmē, ka par izdevīgu cenu varēs iegādāties biļetes gan uz pagājušās sezonas jauniestudējumiem (piemēram, «Divas Lotiņas», «Ronja-laupītāja meita», «Brīnumpērlīte», «Sarkangalvīte» un «Trakulīte sandalīte» latviešu trupā, «Smilšu pasakas» un «Brīnumpērlīte» krievu trupā), gan uz skatītāju iemīļotajām teātra repertuāra zelta fonda izrādēm – «Un atkal Pifs», «Lācītis sirsniņā», «Sniegbaltīte un septiņi rūķīši», «Kā lauvēns draugu atrada» un citām.

Turklāt biļetes varēs nopirkt ne tikai Leļļu teātra kasē, bet visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu