Riberī: Eiropas labākā futbolista balvu esmu pelnījis tikpat ļoti kā Mesi vai Ronaldu (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Čempionu līgas uzvarētāju Minhenes «Bayern» futbolists Franks Riberī uzskata, ka Eiropas labākā spēlētāja balvu viņš ir pelnījis tikpat daudz kā viņa konkurenti Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu.

Augusta sākumā Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) paziņoja, ka tieši šie trīs spēlētāji pretendē uz 2012./2013.gada sezonas Eiropas labākā futbolista balvu. Titula ieguvējs tiks nosaukts ceturtdien.

Pagājušajā sezonā Riberī palīdzēja «Bayern» komandai uzvarēt visos iespējamajos turnīros - UEFA Čempionu līgā, kā arī Vācijas bundeslīgā un vietējā kausa izcīņā.

«Par šo balvu esmu sapņojis ilgu laiku. Pagājušajā sezonā spēlēju tiešām labi un ieguvu nozīmīgus titulus. Kāpēc es to nevarētu saņemt?» Riberī izteicās žurnālam «Kicker». «Esmu jau ļoti laimīgs būt starp finālistiem, tomēr, kad esi aizvadījis tik veiksmīgu sezonu, gribas tikt arī pie balvas.»

Salīdzinot sevi ar abiem konkurentiem, Riberī nenoliedza, ka Mesi un Ronaldu gūst vairāk vārtu nekā viņš. «Savukārt es izveidoju vairāk vārtu.»

Sezonas labāko futbolistu desmitniekā bez šiem trim spēlētājiem bija iekļauti arī nīderlandieši Robins van Pērsijs un Arjēns Robens, polis Roberts Levandovskis, vācieši Tomass Millers un Bastians Švainštaigers, kā arī velsietis Garets Beils un zviedrs Zlatans Ibrahimovičs.

Pērn Eiropas sezonas labākā futbola balvu ieguva spānis Andress Injesta no «Barcelona» komandas, bet sezonu pirms tam pie titula tika Mesi.

Uz šo balvu pretendē visi Eiropas klubos spēlējošie futbolisti neatkarīgi no viņu nacionalitātes.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu