Andris Kivicš debitē krievu mūzikas lauciņā. Noklausies! (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Andris Kivičs kopā ar Alessandro (Aleksandru Ozolu) ierakstījuši svaigu dziesmu «Любовь, как диагноз» duetā krievu valodā.

Andris Kivičs par dueat partneri: «Alessandro ir talantīgs, 26 gadus vecs krievu izcelsmes latviešu dziedātājs, sesijas mūziķis (ģitārists, bassģitārists) dažādos pavadošajos sastāvos («Jaunais vilnis 2006»,u.c.), kurš arī kā vokālists ir absolvējis Latvijas Valsts konservatoriju. Krievijas radiostacijās ir skanējušas vairākas Alessandro sacerētas dziesmas un iekarot Krievijas mūzikas tirgu ir mūziķa sapnis. Uzvarējis arī «Yamaha guitar day» ģitāristu konkursā Latvijā, kā arī ieguvis pirmo vietu dziesmu autoru konkursā, kas balvā mūziķim ļāva ierakstīt singlu Londonas studijā «Primez records».»

Jaunais kopdarbs ar Andri Kiviču ir radīts Krievijas mūzikas tirgus virzienā, taču skanēs arī krievvalodīgajās radiostacijās Latvijā.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu