Par spīti baumām «N Sync» neplāno atkalapvienošanos (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lai arī deviņdesmito gadu popgrupa «N Sync» pilnā sastāvā uzstājās MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā, tā negrasās atkal apvienoties, vēsta portāls «TheWrap.com».

Kā jau ziņots, dziedātājs Džastins Timberleiks iepriecināja fanus ar savu populārāko hitu popūriju «SexyBack», «Cry me a River», «Senorita», «Suit and Tie» un «Rock your Body», līdz viņam vētrainu ovāciju pavadījumā uz skatuves pievienojās pārējie četri «N Sync» dalībnieki, nodziedot savus deviņdesmito gadu grāvējus «Girlfriend» un «Bye Bye Bye».

Svētdienas uzstāšanās bija pirmā pēc 11 gadu pārtraukuma, dodot pamatu baumām par iespējamu atkalapvienošanos. Taču grupas dalībnieki Lenss Bass un Kriss Kirkpatriks tādu iespēju noraida.

Par spīti «pagodinošajam» brīdim īslaicīgā atkalapvienošanās esot uzjundījusi vecās problēmas. «Mūsu kopā sanākšana bija interesanta. Mēs atcerējāmies gan to, kas pārējos patika, gan arī to, ko nevarējām ciest,» atzīst Kirkpatriks.

«Es nevaru pateikt, ka tas nekad nenotiks,» viņš sacīja par atkalapvienošanos. «Taču tā bija vienkārši Džastina uzstāšanās ar bijušajiem cīņubiedriem, kā arī iespēja parādīt, cik ļoti mēs cienām viņa sasniegumus. Pagodināt mūs tādā veidā - tas bija lieliski no viņa puses.»

Savukārt Bass sacīja, ka lielāka apvienošanās nav plānota un ka Timberleiks turpmākajos mēnešos būšot pārāk aizņemts ar savu koncertturneju.

«Kas to lai zina, kas notiks pēc viņa turnejas. Tas tagad vienkārši netiek apspriests. Mēs koncentrējāmies tikai uz šo vienu uzstāšanos. Bet, ja mēs tomēr nolemtu to darīt, mēs sarīkotu ko īpašu,» viņš stāstīja.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu