Aicina pieteikt pretendentus Gada balvai interešu izglītībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina pieteikt pretendentus Gada balvai interešu izglītībā. Gada balvas piešķiršanas mērķis ir apzināt un novērtēt interešu izglītībā iesaistīto bērnu un jauniešu sasniegumus, kā arī izteikt atzinību audzēkņiem, kolektīviem un pedagogiem par sasniegumiem un ieguldījumu interešu izglītībā.

Gada balvu interešu izglītībā piešķirs vairākās nominācijās: «Par sasniegumiem interešu izglītībā», «Par ieguldījumu interešu izglītībā», «Debija interešu izglītībā», kā arī nominācijā «Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā», kurā balvu saņems pedagogs par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā Rīgā. Balvu par sasniegumiem interešu izglītībā piešķirs audzēkņiem un kolektīviem par gūtajiem panākumiem Latvijas un starptautiska mēroga pasākumos. Savukārt, balvai par ieguldījumu interešu izglītībā tiks nominēti interešu izglītības pedagoģiskie darbinieki par radošu darbu ar bērniem un jauniešiem, kā arī par teicamiem rezultātiem pasākumu organizēšanā un metodiskajā darbā. Nominācijā par debiju interešu izglītībā apbalvos labākos jaunos pedagogus par kvalitatīvu, aktīvu līdzdalību un ievērojamiem sasniegumiem interešu izglītības jomā. Pretendentus Gada balvai interešu izglītībā var pieteikt valsts, pašvaldības iestādes, kā arī privātpersonas.

www.e-skola.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu