Noskaidroti atlikušie pieci Čempionu līgas pamatturnīra dalībnieki (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par pēdējiem UEFA Čempionu līgas pamatturnīra dalībniekiem trešdienas vakarā kļuva Sanktpēterburgas «Zenit», «Real Sociedad», «AC Milan», Glāzgovas «Celtic» un Plzeņas «Viktoria».

«Zenit» futbolisti, kuri pirms nedēļas viesos pārspēja Portugāles klubu «Pacos de Ferreira» ar 4:1, arī savā laukumā svinēja rezultatīvu uzvaru - 4:2, tādējādi divu spēļu summā uzvarot ar 8:3. Atbildes mačā divus vārtus uzvarētāju labā guva portugālis Dani, bet pa reizei izcēlās Aleksandrs Buharovs un Andrejs Aršavins. Tikmēr «Pacos de Ferreira» komandā precīzi sita Manuels Žozē un Karlau.

Spānijas klubs «Real Sociedad» arī savā laukumā neatstāja cerības Lionas «Olympique» futbolistiem, izcīnot panākumu ar 2:0 un divu maču summā triumfējot ar 4:0. Mājinieku rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās meksikāņu uzbrucējs Karloss Vela.

«AC Milan» pēc neizšķirta 1:1 viesos savā laukumā pārliecinoši ar 3:0 apspēlēja «PSV Eindhoven» komandu, divu spēļu summā uzvarot ar 4:1. Atbildes spēlē Milānas kluba labā divus vārtus guva Ganas futbolists Kevins-Prinss Boatengs, bet vienreiz precīzs bija Mario Balotelli.

Ar lielu interesi tika gaidīta atbildes spēle starp «Celtic» un Kazahstānas klubu Karagandas «Shakhter», jo pirmajā spēlē Karagandā mājinieki uzvarēja ar 2:0. Tomēr sensācija šajā pārī izpalika, jo atbildes mačā «Celtic» guva trīs vārtus (Kriss Komonss, Georgios Samaras un Džeimss Forests) un izcīnīja uzvaru divu spēļu summā ar 3:2. Jāpiebilst, ka trešos vārtus Forests guva jau kompensācijas laika otrajā minūtē.

Tikmēr vēl vienā duelī Čehijas klubs Plzeņas «Viktoria» viesos ar 1:0 pieveica Slovēnijas komandu «NK Maribor», divu spēļu summā svinot panākumu ar 4:1. Vienīgos vārtus atbildes mačā jau 3. minūtē guva čehu uzbrucējs Staņislavs Tecls.

Jau šovakar, plkst. 18.45 Monako sāksies Čempionu līgas pamatturnīra apakšgrupu izloze.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu