1.septembrī jauniešus aicina uz pasākumu «Zem viena jumta» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

1.septembrī skolēni un jaunieši gaidīti pasākumā «Zem viena jumta», kas no plkst. 15.00 risināsies Vērmanes dārzā, piedaloties jauniešu vidū populāriem mūziķiem, improvizācijas teātrim, deju ansambļiem, kā arī jauniešu organizācijām. Tradicionālais Zinību dienas pasākums «Zem viena jumta» iecerēts ar daudziem jaukiem pārsteigumiem, jo šogad tas atzīmē 10 gadu jubileju. Pasākuma kulminācijā paredzēta kopīga jubilejas tortes ēšana, informēja Indra Vilde, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja.

Jubilejas pasākums risināsies uz divām skatuvēm - uz parka lielās skatuves visas dienas garumā uzstāsies sabiedrībā zināmi mūziķi, bet vakarā savu koncertu sniegs dziedātājs Dons ar grupu. Savukārt otra skatuve tiks veidota kā «Radošais podests», uz kura savu sniegumu demonstrēs improvizācijas teātris, deju ansambļi un citas ar mākslu saistītas grupas.

Parka teritorijā jebkuram interesentam būs iespēja apmeklēt Nevalstisko organizāciju stendus un piedalīties to sarūpētajās aktivitātēs, varēs piedalīties improvizētos koru karos, nodegustēt uz vietas gatavotu saldējumu un iesaistīties izglītojošās spēlēs. Tāpat pasākuma apmeklētāji varēs tikt pie vērtīgām balvām, kuras tiks izlozētas loterijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu